5 ingredientai. „Green goddess” padažo ir tuno salotų sumuštinis ant skrudintos duonos

Ingredientai
Porcijos: 2

  • 6 valg. šaukštai „Green goddess” padažo
  • 180 g konservuoto tuno
  • 4 riekelės naminio raugo duonos
  • 1 saliero stiebas
  • 1 askaloninis česnakas
  • druska
  • pipirai
  • sviestas kepimui

Įrankiai: dubuo, guminė mentelė, pjaustymo lenta, peilis, keptuvė

Salierą plonai supjaustykite ir suberkite į dubenį. Smulkiai supjaustykite česnaką ir suberkite į dubenį. Nukoškite tuną ir sukrėskite į dubenį. Įpilkite „Green goddess” padažo, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.

Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Įdėkite sviesto. Į keptuvę dėkite vieną riekelę duonos ir paskrudinkite maždaug 2 min. Šaukštu uždėkite ant viršaus tuno salotų. Ant viršaus dėkite kitą gabaliuką duonos, pridėkite daugiau sviesto į keptuvę ir apverskite. Apskrudinkite duoną iki auksinės rudos spalvos. Nuimkite nuo ugnies ir iškart valgykite!

Baugina netvarka? Be reikalo!

Užbaigus savo #Mėgaukitėsbuvimukartu akimirką Jums nereikės jaudintis dėl nešvarių indų.
Su „Somat“ pašalinami net sunkiausiai įveikiami nešvarumai, tokie kaip riebalai ir svilėsiai, taigi Jūsų indai vėl bus tobulai švarūs.

Sužinokite daugiau

  • Pagrindinis puslapis

  • Daugelis iš mūsų svarbiausių gyvenimo momentų įvyksta gaminant ar valgant kartu, taip mes užmezgame ryšį su kitais. Sužinokite daugiau įdomių faktų ir idėjų mūsų įkvepiančiuose straipsniuose.

  • Sužinokite puikių receptų, kuriais per kitą susitikimą galėsite pradžiuginti savo artimuosius.